Kijk eens wat ik maak stopt

Tweeënhalf jaar geleden begon ik enthousiast aan dit haak-, bak-, brei- en kookblog. Jullie reageerden enthousiast op mijn verhaaltjes en foto’s van van alles dat ik maakte. Aan de bezoekerscijfers te zien komen sommigen van jullie nog steeds geregeld naar deze site om een recept op te zoeken.

Voor mijn trouwe fans heb ik een droevige mededeling: kijk eens wat ik maak gaat ermee stoppen! Hier zijn verschillende redenen voor. Sinds een tijdje heb ik ander werk dat meer tijd kost en meer creativiteit van mij vraagt. Tijd en creativiteit die ik niet meer ‘over heb’ voor deze site. Daar komt bij dat ik eigenlijk liever lekkere en mooie dingen maak dan dat ik erover schrijf. Als ik moet kiezen tussen verder breien aan m’n nieuwe herfsttrui, of een blog schrijven, dan kies ik voor het eerste… Tot slot zijn er al zoveel blogs met lekkere recepten. Daar voegt die website van mij nou ook weer niet zóveel aan toe.

Mijn eigen site bouwen was een avontuur. Ik leerde met vallen en opstaan en met hulp van een goede vriend hoe ik dit voor elkaar kreeg. Blogs schrijven, fotograferen en dit alles delen op social media: het heeft me veel geleerd. Ik deed ervaring op die ik in mijn nieuwe werk kwijt kan. Allemaal heel nuttig dus, en ook nog eens leuk!

Maar het is mooi geweest. Deze site kost geld en zeurt achterin mijn hoofd om aandacht. Daar komt een einde aan, over pakweg een maand ofzo. Dus: zoek jij regelmatig naar een recept op deze site, print het dan uit of bewaar het op een andere manier. Vanaf eind september/begin oktober gaat deze website op zwart. Heb ik zelf ook meteen een stok achter de deur om mijn recepten netjes ergens anders te gaan bewaren.

Wil je op de hoogte blijven van wat ik maak? Volg me dan op Instagram. Daar blijf ik foto’s plaatsen. Niet meer als blogger, gewoon als mezelf. De link vind je op deze website. De Facebook-pagina die bij dit blog hoort stopt wel. Heel erg bedankt voor jullie aandacht!

Groeten, Janneke

Please follow and like us:
0

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.