Lekkere lunch: geitenkaassalade

Oké, ik geef het toe, de foto is niet heel mooi. Maar deze geitenkaassalade is zo lekker, dat ik hem toch plaats. Ik maakte deze salade op een avond klaar, als lunch voor de volgende dag. Meestal doe ik mijn salades in een plastic bewaarbak die ik tijdens de laatste AH-actie kocht; een heel handig formaat. Voor de dressing bewaar ik de kleine flesjes die je bij sushi krijgt. Een handje walnoten stopte ik in aluminiumfolie.

 

Benodigdheden voor 1 persoon:

  • een paar handjes veldsla
  • een stukje komkommer
  • een paar dadels
  • een halve appel
  • beetje citroensap
  • een lepel kappertjes
  • een handje walnoten
  • een halve schijf geitenkaas (die met een geribbelde korst)
  • dressing van balsamicoazijn, mosterd, honing, peper, zout en olijfolie

 

Bereiding:

Snijd alle ingrediënten in kleine stukjes. Besprenkel de appel met citroensap. Meng de ingrediënten door elkaar en schep de dressing door de salade. Als je hem niet meteen opeet, bewaar de walnoten dan apart.

 

 

P.S. Volg me op Bloglovin en mis geen enkele update!

Please follow and like us:
0

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.