Over mij

Janneke in de keukenBakken, koken, haken, breien: als ik iets met mijn handen kan maken, dan word ik er blij van. Het daagt me uit, geeft ruimte aan mijn creativiteit en helpt me om mijn hoofd leeg te maken. Van jongs af aan maak ik van alles zelf. Ik realiseer me steeds meer dat ‘handwerken-in-brede-zin’ niet zomaar een hobby voor me is, maar iets dat echt bij mij hoort.

Schrijven is nog zoiets dat echt bij mij hoort. Het begon als kind al met opstellen, dagboeken en brieven aan penvriendinnen. Van schrijven heb ik mijn werk gemaakt: ik werk als journalist bij een regionaal dagblad. Ook buiten mijn werk schrijf ik veel. Het helpt me om mijn gedachten te ordenen. En ik houd ervan om, als ik ergens enthousiast over ben, dat enthousiasme al schrijvend met anderen te delen.

Eén en één is twee. Schrijven over mijn passies: het komt er nu eindelijk van. Op kijkeenswatikmaak.nl laat ik je regelmatig zien wat ik maak. Je vindt er recepten en patronen, zodat je zelf aan de slag kunt. Wie weet inspireer ik je!

Groeten, Janneke

p.s. Wil je reageren? Reageer onderaan mijn blogs, of verstuur een reactie via onderstaand contactformulier.